anchetaonline.ro

DANI MOCANU nu e doar manelist, e și PATRON DE FARMACII!

de | 02.09.2022 21:00 | Știri, Eveniment, Județean

Cercetat pentru tentativă de omor, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, în vreme ce fratele său a fost trimis în detenție pentru 30 de zile. Mocanu a devenit celebru în calitate de cântăreț de manele și – profitând de faima sa – a intrat și în rândul antreprenorilor. În martie anul acesta, și-a deschis un lanț de farmacii.

farmacii Dani Mocanu 1 - DANI MOCANU nu e doar manelist, e și PATRON DE FARMACII!

Prima a fost în Pitești, la Lidl Nord. Pentru clipul de lansare, Dani Mocanu a făcut un live nocturn din fața acesteia, pentru care, în nici 2 minute a adunat 1.500 de urmăritori, rugându-i pe toți să împrăștie vestea referitor la noul său business. „Tocmai s-a deschis un lanț de farmacii. Farmaciile DM. Una dintre ele se află în Pitești, cu program non-stop. Farmacia DM, în parcare la Lidl Găvana. Dați share maxim, să se audă peste tot.”, a fost unul dintre mesajele transmise de manelist în timpul live-ului. Între timp, a mai deschis o farmacie DM și în zona rurală, în comuna Mălureni, lângă Primărie. Dornic să își crească afacerea, acesta a postat și pe pagina sa de Facebook, unde are 304.000 de urmăritori, ofertele cu reducerile din farmaciile/drogheriile DM, însă acestea au strâns foarte puține like-uri comparativ cu orice altă fotografie în care apare manelistul. Semn că urmăritorii lui se consideră oameni… sănătoși!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM: Arde restaurantul Ciobănașu din Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dani Mocanu | Lidl