anchetaonline.ro

(Video) Multă distracție și voie bună în prima zi de Analogue Festival!

de | 02.09.2022 21:35 | Județean, Lifestyle, Mioveni, Știri

  • Astăzi a început prima ediţie a Analogue Festival!

 

Pe parcursul a trei zile, platoul Făget din Mioveni se transformă cu totul și găzduiește concertele unor artiști romȃni și internaţionali ȋndrăgiţi

Prima ediție a festivalului aduce pe scena 20 de artiști, printre care headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba sau Subcarpați.

 

Prima zi a festivalului a început cu următorii artiști: 

18:15 – Bruja

19:15 – El Nino

 

 

20:30 – Nane

21:30 – Deliric & Silent Strike, Muse Quartet

 

 

22:50 – B.U.G. Mafia

00:15 – Rudimental DJ

 

 

Ploaia nu i-a speriat pe cei veniți la festival, platoul de la Făget fiind plin la aceasta oră.

Miile de oameni prezenți au cântat alaturi și de B.U.G. Mafia.

 

Programul de sȃmbata, 3 septembrie: 

18:10 – Catalina Cara

19:10 – Moonlight Breakfast

20:20 – Zdob si Zdub

21:45 – Subcarpati

23:10 – Dubioza Kolektiv

00:30 – Morcheeba

 

Analogue festival

Duminica, 4 septembrie vor urca pe scană următorii artiști: 

17:10 – TM Groove & Maria Hojda

18:10 – The Motans

19:10 – Irina Rimes

20:10 – Golan

21:50 – Asaf Avidan

23:15 – JP Cooper

00:30 – Jessie Ware

 

Analogue festival

Programul poate suferi modificări ce nu țin de organizatori, varianta actualizată fiind disponibilă pe https://analogue.ro/lineup.

Analogue festival

Cinci motive ca să mergi la Analogue Festival:

1. Muzică de excepţie

Line-up-ul din această ediţie îi prezintă pe Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental DJ, Dubioza Kolektiv, Subcarpaţi, Zdob și Zdub, Irina Rimeș și pe mulţi alţii.

Asaf Avidan s-a născut în Israel și și-a început cariera solo în 2012. Piesa cu care a făcut înconjurul lumii, “Reckoning Song (One Day)”, a fost auzită de multe ori pe radiourile din România. Anul acesta își continuă turneul de promovare al ultimului său album, “Anagnorisis’’, lansat în 2020.

Jessie Ware este o artistă britanică foarte apreciată ȋn Romȃnia. “Say You Love Me”, o colaborare cu Ed Sheeran, a fost punctul culminant al celui de-al doilea album al său. Cel de-al patrulea album de studio, “What’s Your Pleasure?”, a fost lansat în 2020 cu mare succes și a ajuns pe locul trei în topurile din Marea Britanie. Ȋn aceasta vară a cȃntat la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

 

2. Spaţiul unic de desfasurare

Festivalul are loc într-un spațiu verde, amenajat chiar la marginea pădurii de pe Platoul Făget. Multe zone de relaxare, ateliere de creaţie și activităţi conexe vor transforma cei 75.000 de metri pătraţi.

Există cel puțin 1.000 de locuri de parcare gratuite chiar lângă locul de desfășurare al festivalului.

 

3. În premieră, apă de băut gratis

Toți participanții la Analogue Festival au la dispoziție, în mod gratuit, apă de băut filtrată disponibilă prin Sistemath by La Fântâna.

Sistemath este o tehnologie performantă de filtrare a apei ce imită ciclul natural de purificare a acesteia. Participanții la festival vor putea lua apă din punctele de alimentare Sistemath disponibile în incinta festivalului. Pentru a lua apă se poate folosi un recipient personal (termos, PET etc.) sau se pot achiziționa sticle de tritan reutilizabile de la standul Sistemath, contra sumei de 30 de lei. Sticlele de tritan sunt sigure, rezistente, ușor de cărat și pot fi folosite și ulterior.

 

4. Ridicări cu balonul cu aer cald

Participanții la festival vor avea ocazia să admire de sus peisajul spectaculos al zonei. Aceștia vor putea admira zona ȋmpădurită de pe malul rȃului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură.

O ridicare cu balonul durează ȋn jur de 10 minute și va fi ocazia unor momente foto unice.

 

5. Toate activitățile pe timp de zi

Accesul la festival sȃmbătă și duminică se face de la ora 12:00. Astăzi a fost de la ora 14:00,

Cei care merg la festival vor avea la dispoziție și Hidroteca by Sistemath, un spațiu în care pot să asculte sunetul apei, în primul silent disco cu sunete create de apă, să guste apa, sau să o vadă în forma celor mai spectaculoase portrete create din întâlnirea pigmenților naturali cu apa curată.

George, primul banking inteligent, Inovaţie BCR a pregătit un spaţiu de relaxare și creativitate, avȃnd ȋn centru instalaţia digitală George loves.

Una dintre cele mai vizitate zone din festival va fi, cu siguranţă, zona de food & drinks, unde se regăsesc 11 vendori pentru toate gusturile, dar și Caravana Aperol, zona Tanqueray sau zona Johnny Walker. Participanţii sunt invitaţi și la Pepsi Taste Challenge, dar și la sesiuni zilnice de degustare de vinuri de la compania Beciul Domnesc.

Mașina oficială a Analogue Festival

Pe partea de mobilitate, serviciul este asigurat de Țiriac Auto prin cele mai noi modele Mercedes-Benz care vor transporta artiștii la festival. De asemenea, pe toată durata festivalului, va exista o zonă de expunere dedicată Mercedes-EQ / Ţiriac Auto, unde sunt bineveniți toţi cei interesați să facă cunoștință cu modelul EQA și să afle informații despre brand și tehnologie.

Analogue festival

Organizatori: Centrul Cultural Mioveni, Primăria Orașului Mioveni, Consiliul Local Mioveni

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovație BCR

Parteneri media: Radio ZU, Profit.ro, News.ro, Kudika.ro, Wall-street.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, ALDESTAR, RED BULL, VODAFONE

Parteneri locali: Supernova Pitești, Cinema Trivale, Happy Cinema

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro

Telefon: 0722 794 747

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

DANI MOCANU nu e doar manelist, e și PATRON DE FARMACII!

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival | Israel | Mioveni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: