(VIDEO) Angajații restaurantului Ciobănașu au luptat cot la cot cu pompierii pentru a stinge incendiul

de | 02.09.2022 14:23 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

Conform reprezentanților ISU Argeș, focul s-a manifestat la nivelul podului și au fost afectate acoperișul și planșeul pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp.

Pericolul de propagara la întreaga suprafață a restaurantului a fost imens, însă pompierii, precum și personalul restaurantului, au reușit să oprească flăcările din dezvoltare.

În urma incendiului, nu au fost persoane rănite.

Nu au fost victime ale evenimentului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, la nivelul instalației electrice”, transmite ISU Argeș.

Știre  inițială

Un apel la 112 anunța, vineri, producerea unui incendiu la unul dintre cele mai mari și mai cunoscute restaurante din municipiul Câmpulung, Ciobănașu.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, focul a izbucnit la acoperișul restaurantului.

incendiu ciobanasu 2 - (VIDEO) Angajații restaurantului Ciobănașu au luptat cot la cot cu pompierii pentru a stinge incendiul

La fața locului intervin pompierii cu 5 autospeciale pentru stingerea incendiilor, doua autoscări și un echipaj SMURD.

Din fericire, nu există persoane rănite. În aceste momente, salvatorii lucrează pentru decopertarea acoperișului și localizarea și lichidarea focului.

ciobanasu - (VIDEO) Angajații restaurantului Ciobănașu au luptat cot la cot cu pompierii pentru a stinge incendiul

Restaurantul Ciobănașu a fost de-a lungul timpului locația aleasă de autorități pentru toate petrecerile și evenimentele publice. Acesta este amplasat în vârful unei coline și înconjurată de vegetație forestieră.

incendiu ciobanasu 1 - (VIDEO) Angajații restaurantului Ciobănașu au luptat cot la cot cu pompierii pentru a stinge incendiul

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU

Ultimele articole