anchetaonline.ro

Se cer schimbări în ministere! Numărul de posturi ar putea fi limitate

de | 02.09.2022 13:31 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Politic

Noua sesiune parlamentară a început, iar senatorul USR Argeș, Narcis Mircescu, transmite care sunt prioritățile partidului din care face parte.

Potrivit senatorului, coaliția de guvernare nu a rezolvat problema inflației și a crizei energetice. Prioritatea USR din perioada ce urmează va fi lupta cu prețurile.

De asemenea, printre măsurile propuse de USR se numără și limitarea numărului de posturi la ministere.

narcis mircescu - Se cer schimbări în ministere! Numărul de posturi ar putea fi limitate

PNL și PSD au demonstrat deja că nu sunt în stare decât să ducă România în prăpastie. USR va veni în Parlament cu legi care să repare dezastrul făcut de ei. Măsurile propuse de USR:

– scăderea taxelor – pentru a lăsa mai mulți bani oamenilor și firmelor, astfel încât să reziste prețurilor: reducerea TVA-ului la energie la 5%, credite fiscale pentru companii care să le reducă la 50% facturile la energie, reducerea taxelor pe muncă.

– oprirea risipei din bani publici: eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari și primari, limitarea numărului de posturi în ministere, desființarea fabricilor de sinecuri, reducerea numărului maxim de membri din conducerea regiilor autonome și companiilor naționale.”, a transmis Narcis Mircescu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD | USR