Half Marathon la Pitești! Primarul Cristian Gentea aleargă alături de iubitorii sportului

de | 15.05.2022 10:46 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Cea de-a III-a ediție a competiției „Pitești Half Marathon” are loc duminică, 15 mai. Este cel mai mare eveniment de alergare din Pitești, la care participă iubitorii de sport din întreg județul, dar și din restul țării, amatori sau campioni recunoscuți pentru performanța lor.

half-marathon (2)

Alături de aceștia se află și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, iar cu acest prilej, edilul a transmis un mesaj:

Particip la cel mai mare eveniment de alergare din orașul nostru, care a atras duminica aceasta, iubitorii de sport din Pitești, dar și din județ sau din țară, amatori sau campioni recunoscuți pentru performanța lor!
A treia ediție a Half Marathon, organizat de către Pitești Triathlon Team, la care peste 350 de concurenți am luat startul!
Succes, chiar dacă unul va fi cel mai bun pentru fiecare categorie, toți participanții sunt învingători prin simplul fapt că participă!”, transmite Cristian Gentea.

Startul competiției a fost dat în Piața Primăriei, iar alergarea se desfășoară pe următorul traseu: Piața Primăriei – Strada Victoriei – Bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (pe sensul de coborâre) și retur.

half-marathon (4)

Circulația mașinilor a fost întreruptă pe traseul menționat, între orele 08:00-12:00. Astfel, pentru a fi evitată aglomerarea în trafic, dar și a parcărilor din zona centrală, piteștenii au fost îndemnați să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în Piața Primăriei.

De asemenea, cei care participă la maraton pot lua mijloacele de transport în comun GRATUIT, dacă vor avea asupra lor numărul de concurs primit în kit-ul de participare.

Un boost de energie va fi asigurat pe traseu, atât pentru participanți, cât și pentru susținătorii acestora, de grupul Trio Jazz&Pop Pitești al Filarmonicii, în centru, în zona magazinului Trivale și de formația RebelX, în Piața Vasile Milea, zona ,La pietre”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

 

S-a dat startul Cupei Caroli la Înot!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Cristian Gentea | Half Marathon | Pitești | Trivale