S-a dat startul Cupei Caroli la Înot!

de | 14.05.2022 14:02 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Eveniment mult așteptat, astăzi, la Pitești! Caroli Foods Group organizează „Cupa Caroli” la înot, în bazinul acoperit din Pitești, recent finalizat.

Startul primei probe s-a dat, sâmbătă dimineața, de la ora 09:00. Concursul a adunat copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, înscriși în 14 cluburi sportive, atât din Argeș, cât și din țară.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Federației Române de Natație și al Asociațiilor de Pentatlon Modern și al primăriei locale.

cupa caroli inot 4 - S-a dat startul Cupei Caroli la Înot!

Sunt foarte bucuros de faptul că natația piteșteană, care are un renume, crește în continuare campioni!
Este un moment perfect pentru o asemenea competiție, din cel puțin două motive:
1️⃣. Avem un bazin refăcut cu sprijinul partenerilor Caroli Food, bază sportivă care arată excepțional și oferă condiții pentru antrenamentul sportivilor la nivel formare, performanță și master, legitimați în cadrul cluburilor din municipiul Pitești și județul Argeș afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM);
2️⃣. Este debutul sărbătorilor municipiului!
Pitești Fest, celebrăm zilele municipiului cu competiții sportive, activități culturale, concerte!
Felicitări părinților copiilor și tinerilor noștri, succes competitorilor, câștigă cei mai buni dar sunt campioni toți!”, a transmis Cristian Gentea, primarul municipului Pitești.

cupa caroli inot 5 - S-a dat startul Cupei Caroli la Înot!

În cadrul competiției vor fi acordate peste 100 de premii și medalii.

Vom încuraja mereu talentul și performanța. Caroli Foods Group susține eforturile campionilor de mâine și îi ajută să facă primul pas spre podium. Răspunzând nevoilor comunității noastre, organizăm o competiție în care putem să implicăm tineri înotători, dornici să atingă excelența, chiar în orașul unde este situată fabrica noastră. Prin „Cupa Caroli” ne propunem să recompensăm eforturile continue ale tinerilor campioni, dar și ale părinților acestora”, a declarat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

cupa caroli inot 3 - S-a dat startul Cupei Caroli la Înot!

Astăzi are loc NOAPTEA MUZEELOR! Ce puteți vizita în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caroli Foods | Cupa Caroli | Pitești

Ultimele articole