Femeie din Mioveni, prinsă că vindea haine contrafăcute! Ce riscă aceasta

de | 14.05.2022 15:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni

O femeie din Mioveni, în vârstă de 40 de ani, este cercetată într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Mai exact, femeia ar fi vândut haine contrafăcute, vreme de mai multe luni, în cursul anului 2020. Aceasta comercializa îmbrăcămintea care avea însemnele unor mărci consacrate, însă oamenii legii au aflat că hainele nu erau originale.

În acest fel, femeia a cauzat un prejudiciu de 2.445 de euro.

În ziua de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform art. 102, alin. 1, lit. b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Din cercetări s-a stabilit că, o femeie de 40 de ani, din Mioveni, ar fi oferit spre comercializare, în cursul anului 2020, articole de îmbrăcăminte purtând însemne specific ale unor mărci consecrate, susceptibile a fi contrafăcute.
Prejudiciul a fost stabilit la suma de 2.445 de euro”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Dosarul în care femeia este cercetată a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Ea va fi trimisă în judecată, riscând să plătească cu ani grei de închisoare sau cu amendă.

Foto descriptiv Ziar de Cluj

Argeșeancă bătută de doi indivizi! Agresorii, prinși de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole