Donează sânge și hai la UNTOLD și NEVERSEA!

de | 14.05.2022 17:12 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

În acest weekend, s-a dat startul Campaniei Blood Network, inițiată de organizatorii unora dintre cele mai iubite festivaluri din țară: Untold și Neversea.

Campania se află la cea de-a 8-a ediție și se desfășoară în perioada 14 mai- 3 iulie 2022. Cei care doresc să doneze sânge și astfel să salveze vieți, sunt așteptați în toate centrele de transfuzii din România și în caravanele mobile. Anual, în țara noastră este nevoie de peste 500.000 de unități de sânge.

Persoanele care donează sânge la caravana mobilă, între orele 08:00-14:00, și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro), vor primi un abonament la Untold sau Neversea. Mai mult, Kaufland România va da tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei celor care vor dona. În ceea ce privește donarea la caravana mobilă, aceasta se va face în limita locurilor disponibile.

Dacă doriți să donați la unul dintre Centrele de Transfuzii din România, accesați site-ul untold.com sau neversea.com și mergeți la secțiunea Blood NETWORK. Aici veți găsi un formular care trebuie completat. De asemenea, va trenui să atașați o fotografie cu adeverința de donator, ulterior urmând să primiți pe mail un voucher cu care puteți cumpăra abonamente Untold la un preț special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe).

Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România. Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a transmis Edy Chereji, director de comunicare Neversea, potrivit infomusic.ro.

Când și unde vor fi găsite caravanele mobile BLOOD NETWORK 2022:

– Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor

– Timișoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică

– Brașov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii

– Iași, 28-29 mai, Iulius Mall

– Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere

– Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare

– Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău

– Ploiești, 11-12 iunie, Primăria Ploiești

– București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău

– Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului

– Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii

– Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu

Când are loc Neversea 2022

În acest an, Neversea are loc în perioada 7-10 iulie 2022. Pe scena din Constanța vor urca artiști precum The Script, Dua Lipa, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Ella Eyre, Sean Paul, Jason Derulo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Bassjackers, DJ Snake, G-Eazy, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Axwell ^ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Tiesto sau Fatboy Slim.

neversea-840x500

Foto Playtech

Când va avea loc Festivalul Untold

Festivalul Untold, din Cluj-Napoca, va avea loc în perioada 4-7 august. Ca în fiecare an, participanții se vor bucura de experiențe inedite și de genuri muzicale diferite de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale și reggae.

Printre cei care vor concerta sunt și mulți artiști care vin pentru prima oară la Festivalul Untold. Cei mai așteptați sunt David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Trdwell.

untold

DJ-ul și producătorul din Norvegia, Kygo, este cel care a creat un nou stil în muzica electronică, tropical house. Acesta a adăugat pianul, instrumentul său preferat, la noul stil muzical. Pentru prima data, anul acesta la Untold va urca pe scenă Major Lazer, un proiect de muzică electronică din care fac parte Diplo, Jillionaire și Walshy Fire.

UNTOLD 2022! Cine sunt artiștii care vor urca pe scena festivalului (VIDEO)

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Blood Network | Kaufland | Untold

Ultimele articole