Argeșeancă bătută de doi indivizi! Agresorii, prinși de polițiști

de | 13.05.2022 12:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Doi bărbați de 30, respectiv 31 de ani, au fost reținuți de polițiștii argeșeni pentru 24 de ore, fiind cercetați într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Cei doi indivizi ar fi mers, în noaptea de miercuri spre joi, la locuința fostei concubine a unuia dintre ei, din Bughea de Sus. Ajunși acolo, bărbații au bătut-o pe femeie, dar și alte două persoane care se aflau cu aceasta.

Mai mult, bărbații, care sunt din Albeștii de Muscel, respectiv Câmpulung, ar fi provocat distrugeri autoturismului femeii.

Joi, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Bătăuși reținuți de oamenii legii

Nu este singura speță cu care polițiștii argeșeni s-au confruntat. Alți doi bărbați de 20, respectiv 25 de ani, din Merișani, au fost reținuți, după ce în data de 27 aprilie au lovit două persoane. Scandalul ar fi avut loc în incinta unei societăți din comuna Bascov.

Ei sunt acuzați de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 aprilie a.c., cei doi ar fi agresat fizic două persoane, în timp ce se aflau în incinta unei societăți din comuna Bascov, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

În ziua de 12 mai a.c., după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Și un tânăr din comuna Negrași a fost reținut de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, după ce în data de 9 mai, a agresat fizic un alt bărbat.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, pe o stradă din municipiul Pitești. Tânărul nu s-a putut stăpâni și l-a luat la pumni pe celălalt bărbat.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat și condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul poliției, pentru audieri.

În ziua de 12 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive”, mai transmit polițiștii argeșeni.

Foto descriptiv Digi 24

Leul văzut liber pe străzi este de negăsit! Au fost aduși câini de urmă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Negrași