8 familii din Argeș primesc ajutor financiar de la Guvern

de | 13.05.2022 12:08 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean

Guvernul României a aprobat ajutoarele financiare pentru 8 familii din județul Argeș, fiind vorba despre situații de urgență, care necesitau ajutorul statului.

Potrivit Instituției Prefectului Argeș, este vorba despre 7 ajutoare pentru prevenirea marginalizării și excluziunii sociale și o situație de necesitate în urma unui incendiu.

Familiile care vor fi ajutate sunt din Topoloveni, Ștefănești, Ungheni, Câmpulung, Bughea de Sus, Stâlpeni, Poienarii de Muscel și Cuca.

Ajutoarele de urgență au fost acordate în urma anchetelor sociale.
Pentru județul Argeș s-a ajuns la o sumă de 41.500 de lei care va fi suportată din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale”, a transmis Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Pitești: Încep înscrierile la creșă! Când pot fi depuse dosarele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Guvernul României | Muscel | Poienarii de Muscel