Să o ajutăm pe Claudia să trăiască! O studentă a Universității din Pitești are nevoie de transplant de rinichi

de | 13.05.2022 11:23 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Pitești

Apel umanitar pentru o studentă a Universității din Pitești. Claudia, o tânără din Pitești, suferă de insuficiență renală în ultimă fază și are nevoie de un transplant de rinichi. Fata trece, zilnic, prin chinuri de nedescris, fiind supusă procedurilor de dializă.

Din cauza problemelor de sănătate, Claudia ajunge săptămânal la urgențe.

Ea va primi un rinichi de la unul dintre părinții ei, însă, are nevoie de suma de 15.000 de euro pentru efectuarea operației, bani pe care familia fetei nu îi are.

Claudia este studentă la master în cadrul Universității din Pitești, iar rectorul insitituției a transmis un mesaj tuturor celor care o pot ajuta pe tânără.

Claudia, suferă de insuficiență renală în ultimă fază, iar ce o mai salvează de o viață în chinuri cu numeroase proceduri de dializă, este un transplant.

Va primi un rinichi de la unul din părinții ei, însă, transplantul costă 15000 de euro, mult peste ce poate plăti un om de rând.

Claudia este masterand al Universității din Pitești și o fată foarte pozitivă. Era o fată implicată și o persoană atât de entuziastă…

Din cauza rinichilor care sunt pe cale să cedeze, Claudia are amețeli, a slăbit și ajunge la urgențe cel puțin o data pe săptămână..

Prin acest mesaj, vă rog pe toți cei care puteți și vreți să o ajutați pe Claudia, să donați în contul ei”, a transmis Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești.

Toți cei care doresc și au posibilitatea să o ajute pe Claudia, o pot face donând în contul:

Destinatar: BELEAGA CLAUDIA ANCA
IBAN: RO36CECEB00008RON2193132

Vă rugăm pe toți cei care aveți posibilitatea de a dona, să ne ajutați să strângem bani pentru transplantul de rinichi al Claudiei. Orice sumă de bani este binevenită și înseamnă un ajutor nesperat pentru Claudia și familia acesteia”, a adăugat rectorul Universității din Pitești.

Foto Facebook

Anchetă la Spitalul de Pediatrie, după ce doi medici s-au bătut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Claudia Beleaga | Dumitru Chirleșan | Pitești | Universitatea din Piteşti

Ultimele articole