Anchetă la Spitalul de Pediatrie, după ce doi medici s-au bătut

de | 12.05.2022 11:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Miercuri dimineața, un conflict a avut loc între doi medici de la Spitalul de Pediatrie din Pitești, acolo unde cele două cadre medicale au ajuns chiar la violență fizică.

Protagoniști au fost medicii Emil Popa și Florin Trifan, care aveau un conflict mai vechi. Se pare că medicul Emil Popa l-ar fi lovit cu capul în gură pe șeful secției de Ortopedie.

Potrivit managerului Spitalului de Pediatrie, incidentul a fost semnalat și va fi făcută o anchetă disciplinară, existând și probe video care dovedesc cele petrecute.

Polițiștii argeșeni nu au primit sesizări cu privire la acest eveniment, însă, în urma informațiilor apărute în spațiul public, oamenii legii s-au autosesizat.

Acum, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, fiind desfășurate cercetări.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Pitești, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Până la acest moment, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

În urma primelor verificări, polițiștii Secția 3 Poliție Pitești s-au sesizat, din oficiu, și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Tentativă de omor în Argeș! Femeie înjunghiată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești