(VIDEO) Bărbatul care a încercat să își violeze nepoata, explicație halucinantă: „I-au căzut pantalonii de pe el”

de | 12.05.2022 12:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Rural

Caz revoltător în localitatea argeșeană Leordeni! Un bărbat de 53 de ani a încercat în repetate rânduri să își violeze nepoata, în vârstă de doar 13 ani. Bărbatul, soț al mătușii fetei, ar fi recurs la gesturi de natură sexuală încă din luna decembrie a anului trecut și până în prezent.

Totul a ieșit la iveală noaptea trecută, când omul ar fi intrat în casa bunicii fetei, acolo unde minora obișnuia să rămână, uneori, peste noapte. Omul s-ar fi dezbrăcat și s-ar fi băgat în pat, lângă fată, având intenția de a profita de ea. Minora a ieșit plângând afară din cameră și a mers la bunica ei, povestindu-i ce s-a întâmplat.

86b82250 ec00 413a 87f9 769014d530cf - (VIDEO) Bărbatul care a încercat să își violeze nepoata, explicație halucinantă: „I-au căzut pantalonii de pe el”

„A intrat în casă peste ea, iar fata a venit la mine să îmi spună că vrea să „pună” mâna pe ea. A venit plângând la mine”, spune bunica fetei.

Cu lacrimi în ochi, tatăl fetei spune că minora a venit plângând la el și i-a spus prin ce a trecut. Nimeni nu știa că acest comportament era manifestat de unchiul fetei încă din decembrie 2021. Tatăl spune că totul s-ar fi petrecut în jurul orei 23:00.

În aceeași seară, individul și-a bătut nevasta

Se pare că individul de 53 de ani s-ar fi certat cu soția lui, mătușa fetei. Mai mult, cea cu care își împarte viața susține că bărbatul este și violent, iar în seara în care a avut loc întâmplarea, ar fi fost bătută de acesta. După conflict, femeia ar fi fugit la o vecină, iar apoi ar fi auzit de grozăviile bărbatului ei.

tentativa-viol-leordeni

„Eu l-am lăsat în casă și cică s-ar fi dus pe timp de noapte peste fata Mihaelei (mama copilei), cumnata mea. Mai mult de atât nu știu ce a făcut. El a venit după mine, să mă caute pe mine”, spune femeia.

Mai mult, bărbatul i-ar fi dat o explicație halucinantă. El ar fi spus că nu a încercat să o violeze pe minoră și că nu s-ar fi dezbrăcat intenționat, ci i-ar fi căzut pantalonii de pe el, în timp ce s-a dezechilibrat și a căzut.

„El așa spune, că nu e vinovat”, susține femeia.

Însă, nu este clar dacă în toată această perioadă s-a produs un act sexual sau bărbatul ar fi încercat fără succes să o abuzeze pe minoră.  Urmează ca ancheta instituțiilor abilitate să dezvăluie toate împrejurările în care s-au produs faptele.

Unchiul violator- reținut pentru 24 de ore

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni au deschis dosar penal pentru infracțiunile de tentativă de viol și agresiune sexuală, iar bărbatul de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanței cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.

e4a3d1f0 d8c5 4b16 b461 b9a26f50c676 - (VIDEO) Bărbatul care a încercat să își violeze nepoata, explicație halucinantă: „I-au căzut pantalonii de pe el”

 

În ziua de 11 mai , polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Leordeni.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie 2021, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu nepoata sa de 13 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dar și prin constrângere fizică și psihică.

De asemenea, din luna decembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi manifestat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra minorei.

În ziua de 11 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni | Topoloveni

Ultimele articole