Schimbare pe Calea Craiovei! Mașinile vor fi ridicate dacă opriți aici

de | 13.05.2022 14:35 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

O nouă măsură a fost luată pentru fluidizarea traficului rutier în municipiul Pitești. Vineri, 13 mai, au fost puse noi indicatoare rutiere pe Calea Craiovei, pe un tronson unde șoferii obișnuiau să oprească, frecvent, autoturismele. Este vorba despre tronsonul cuprins între Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Argeș și Pasaj „Maria Teiuleanu”.

oprire-interzisa-calea-craiovei (1)

În zona respectivă au fost montate indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” și plăcuțe adiționale „Ridicare autovehicule”.

oprire-interzisa-calea-craiovei (2)

Acţiunea a fost realizată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării din Comisia de Circulație din data de 20.04.2022, în scopul fluidizării traficului și reducerii riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Pitești: Încep înscrierile la creșă! Când pot fi depuse dosarele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: