Caz halucinant! A murit după ce a confundat berea cu benzina

de | 16.03.2023 14:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A confundat berea cu benzina! Un bărbat a murit

Caz halucinant în Neamț, acolo unde un bărbat a murit, după ce ar fi confundat berea cu benzina de la drujbă.

Totul s-a petrecut miercuri, în comuna Dochia, județul Neamț, chiar în curtea bărbatului. Omul a fost găsit de către ginerele său, care a sunat la 112 și a anunțat că socrul său este prăbușit la pâmânt, în curte.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești, găsindu-l pe bărbat decedat, fără urme de violență pe corp. El a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au putut salva, fiind nevoiți să declare decesul.

Din primele cercetări, reiese că bărbatul ar fi băut benzina de la drujbă, în loc de bere.

În urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza morții. Polițiștii continuă cercetările, fiind deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto descriptiv Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Băiat de 18 ani din Mioveni, găsit mort în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: