Spectacol de FUNDRAISING. Elevii și profesorii Colegiului Național ”Zinca Golescu” fac echipă pentru TehnoZ!

de | 16.03.2023 14:03 | Știri, Administrație, Economic, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Elevii și profesorii de la Colegiului Național ”Zinca Golescu” vor susține un spectacol la Filarmonica din Pitești, iar banii strânși din vânzarea biletelor sunt folosiți să sprijine călătoria echipei TehnoZ la Houston. Vă reamintim că echipa de robotică va reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge din SUA.

Primăria din Pitești anunță pe pagina de Facebook că vineri, 17 martie, la Filarmonica Pitești, va avea loc un spectacol inedit, susținut de către elevi și profesori de la Colegiul Național ”Zinca Golescu” și dedicat echipei de robotică a colegiului – TehnoZ – care va participa la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge!

”Calificați la prestigioasa competiție internațională, ce va avea loc în Statele Unite ale Americii, Houston, Texas, în perioada 18 – 22 aprilie 2023, membrii echipei de robotică sunt promotorii liceului, dar și ai orașului în care s-au format – Piteștiul!”, potrivit sursei citate.

Organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național ”Zinca Golescu”, spectacolul se va desfășura în intervalul orar 12:00 – 14:00, pe scena Filarmonicii din Pitești, și va include, pe lângă diversele momente artistice prezentate de liceeni și profesori, o reprezentație din partea echipei TehnoZ. Biletele se pot achiziționa, pe loc, înainte de intrarea la spectacol.

”Biletele se pot achiziționa la intrare, cu prețul de 15 lei, urmând ca banii strânși din vânzare să sprijine călătoria echipei TehnoZ, în cadrul competiției din Houston.

Cei care doresc să susțină potențialul acestor elevi sunt invitați să se bucure de talentul și energia liceenilor de la prestigiosul colegiu piteștean!

Hai la spectacol!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a administrației locale.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere sociale 2023. Când intră pe card a doua tranșă de 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești