Halucinant! Un tânăr şi-a bătut bunica cu o bâtă!

de | 03.02.2023 20:36 | Știri

Un tânăr din Vâlcea ce şi-a bătut bunica cu o bâtă, i-a adresat amenințări cu moartea şi a încălcat ordinul prin care i se interzicea să se apropie de aceasta. Acum este arestat, conform Antena 3 CNN.

Tânărul de 25 de ani, din Vâlcea, a fost arestat preventiv de către polițiștii din Călimănești, pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Agresiunea a venit în urma consumului de alcool. Acesta a bătut-o pe femeie, în repetate rânduri, cu o bâtă și i-a adresat amenințări cu moartea.

Din fericire, au intervenit vecinii.

Chiar dacă era emis un ordin de protecție provizoriu, tânărul nu s-a dat bătut și ar fi încercat să intre în casă, potrivit sursei citate.

Acesta a fost prezentat instanţei de judecată, în cursul zilei de vineri, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv.
Sursa Foto ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Profesorul a fost amenințat cu moartea de elevul din Mărăcineni: „Dacă vii la școală, nu mai trăiești!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole