Viața bate filmul în Ștefănești! Tatăl din acte al unui copil a fost reținut, după ce l-a înjunghiat pe tatăl biologic!

de | 27.11.2022 17:45 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În urma administrării probatoriului, în cursul nopții, bărbatul de 36 de ani, din Ștefănești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, informează IPJ Argeș.

Update

Conform unor noi informații ce vizează conflictul din această seară, din Ștefănești, ambii bărbați, de etnie romă, au avut un motiv demn de filmele americane care a dus la un sfârșit sângeros. Se pare că victima este nimeni alta decât tatăl biologic al copilului pe care îl are cu femeia în cauză.

Mai mult de atât, nici cel de-al doilea bărbatul nu se lasă mai prejos. Agresorul este chiar tatăl în acte.

Astfel, ambii bărbați se declară figura paternă a copilului pe care îl au cu femeia respectivă.

 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală de pe raza orașului Ștefănești, între doi bărbați, în urma căreia unul dintre aceștia ar fi suferit leziuni provocate cu un cuțit, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați telefonic cu privire la o stare conflictuală între doi bărbați, în cadrul căreia unul dintre aceștia ar fi suferit leziuni la un membru superior.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate și au aplanat starea conflictuală, stabilind că aceasta a avut loc între un bărbat de 36 de ani și un alt bărbat de 38 de ani, ambii din Ștefănești.

Persoana care a suferit leziuni, respectiv bărbatul de 38 de ani, a fost consultat de un echipaj medical, însă a refuzat transportul la spital.

Ambele persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.”, anunță IPJ Argeș.

Știre inițială

Un scandal a avut loc în urmă cu doar câteva momente, în Ștefănești, acolo unde, din primele informații, doi bărbați sunt implicați, potrivit ePitești.ro.

Se pare că între cei doi a avut loc o neînțelegere, care a avut un sfârșit sângeros. Unul dintre ei a fost tăiat la o mână.

Conflictul a izbucnit din cauza unei femei, conform IPJ Argeș.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și Poliția.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ! O casă este înghițită de flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole