anchetaonline.ro

H&M retrage de la vânzare o colecţie Justin Bieber după ce acesta a spus că nu şi-a dat acordul pentru „gunoiul” respectiv!

de | 21.12.2022 23:23 | Știri, Lifestyle, Național

Lanțul gigant de magazine H&M a anunțat marți ca va retrage de la vânzare noua colecție cu Justin Bieber. Decizia a fost luată după ce cunoscutul artist a precizat într-un mesaj furios, starul canadian a declarat că nu şi-a dat acordul pentru „gunoiul” respectiv, informează AFP, conform romania24.ro.

Marfa H&M pe care au făcut-o cu mine este un gunoi şi nu am aprobat-o. Nu o cumpăraţi”, a spus cântărețul într-o postare pe Instagram

Astrfel, H&M a informat că a retras întreaga gamă de la vânzare.

Ca şi în cazul tuturor celorlalte produse sub licenţă şi parteneriate, H&M a urmat procedurile de aprobare corespunzătoare. (…) Dar, din respect pentru colaborare şi pentru Justin Bieber, am retras hainele din magazinele noastre şi de pe internet”, a declarat un purtător de cuvânt într-un e-mail.

Este de precizat faptul că H&M colabora deja de mulți ani cu Justin Bieber de mai mulţi ani.

 

Sursa Foto Bloomberg.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare de călătorie în Franța. Grevă a conducătorilor de trenuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: