Hotărâre de Guvern pentru reabilitarea DN 73 Câmpulung – Brașov!

de | 31.08.2023 12:08 | Național, Politic

PSD Argeș vine cu o veste bună. Astăzi a fost adoptată Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții care vizează modernizarea DN73. Potrivit sursei citate, anul acesta urmează să fie emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a acestui sector de drum, din care 48 de kilometri în zona Câmpulung-Fundata.

”Pentru PSD Argeș, infrastructura rutieră reprezintă una dintre principalele priorități.

Iar rezultatele se văd!

Astăzi a fost adoptată Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Modernizare DN 73 Pitești – #Câmpulung Brașov km 13+800 – km 42+850, km 54+050 – km 128+250”.

Lucrările se vor realiza pe teritoriul județului Argeș și pe cel al județului Brașov și vizează tronsonul cuprins între Câmpulung și Brașov.

Anul acesta va fi emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitarea acestui sector de drum, din care 48 de kilometri în zona Câmpulung-Fundata”, transmit cei de la PSD Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: ”Îmi doresc îmbunătățirea activității Casei de Pensii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș