Hoți de tineri! La 17 și 19 ani au ajuns în arest

de | 10.08.2022 19:21 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment

Doi tineri sunt bănuiți de infracțiunile de furt calificat și tentativă de furt calificat, după ce au sustras bani dintr-un magazin din Curtea de Argeș.

Cei doi, unul de 19 ani, din Poienarii de Muscel, iar celălalt de 17 ani, din Curtea de Argeș, au dat „lovitura” în noaptea de 2 spre 3 august, furând suma de 2.000 de lei.

Însă, nu s-au oprit aici. Tinerii au prins curaj, iar după câteva zile, în noaptea de 8 spre 9 august, au încercat să pătrundă, tot prin efracție, în incinta unei alte societăți din Curtea de Argeș.

Tinerii au fost prinși, iar marți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Știrile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: