anchetaonline.ro

Important! Când se dă drumul la căldură în Pitești

de | 20.09.2023 17:25 | Pitești, Administrație

Veste importantă pentru cetățenii din municipiu: din 25 septembrie 2023, începe încărcarea instalațiilor de încălzire din rețeaua de termoficare, în Pitești. Potrivit informării administrației locale din Pitești, se va da drumul la căldură abia după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20:00 și 06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C.

Astfel, potrivit informării administrației locale din Pitești, TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, începând cu data de 25 septembrie 2023, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru ÎNCĂLZIRE, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2023 – 2024. Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile Art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20:00 și 06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C.

Debranșarea nu poate fi făcută pe parcursul sezonului de încălzire

”Utilizatorii/consumatorii TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari, în calitate de utilizator, precum și de reprezentant al proprietarilor în relațiile cu furnizorul de energie termică, are obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire”, potrivit sursei citate. De asemenea, furnizorul solicită întreprinderea de urgenţă a demersurilor necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care utilizatorii le datorează societății Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prioritate la casele de marcat, casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și persoanele cu copii sub 5 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești