Important pentru tinerii din Pitești. Au început lucrările la baza sportivă din Prundu!

de | 08.08.2023 13:40 | Știri, Administrație, Economic, Lifestyle, Pitești

Vești bune de la primarul Piteștiului, Cristian Gentea: au început lucrările la baza sportivă din Prundu, Aleea Anghel Saligny. Valoarea estimată a lucrărilor este de 7.651.329,00 lei fără TVA.

Astfel, potrivit celor precizate de primarul Cristian Gentea, proiectul, realizat în colaborare cu Federația Română de Fotbal, este derulat și finanțat prin CNI, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Complexuri Sportive”.

”Tinerii au nevoie de infrastructură pentru a face sport, pentru ei construim până în 2025 două terenuri de sport: unul pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, cu dimensiunea de 20m x 40m, și unul pentru fotbal, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori (va fi omologat UEFA și FRF)!

Proiectul, realizat în colaborare cu Federația Română de Fotbal, este derulat și finanțat prin CNI, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Complexuri Sportive”.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 7.651.329,00 lei fără TVA”, a explicat primarul Piteștiului Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Războieni. Lucrări de reabilitare a trotuarului pe strada Independenței

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești