anchetaonline.ro

„Împreună pentru sănătatea rurală!” – Caravana de testare ajunge la Coșești!

de | 18.11.2022 12:45 | Știri, Județean, Lifestyle

 

Studenții și medicii voluntari din echipa „Împreuna pentru Sănătatea Rurală” fac ultimele pregătiri pentru a porni într-o nouă caravană de testare a sănătății românilor, de data aceasta în comuna Coșești, între 19-20 noiembrie.

Inițiativa de a evalua gratuit sănătatea cetățenilor din Coșești aparține tânărului Sebastian Mihalcsak care este și vicepreședinte al organizației locale PNL. Sebastian este la bază economist și activează în mediul privat, dar de curând s-a decis să se implice în viața comunității sale, fiind hotărât să aplice o nouă mentalitate de management în administrația locală din Coșești. Primii către care el se îndreaptă sunt oamenii.

WhatsApp Image 2022 11 18 at 12.37.17 - „Împreună pentru sănătatea rurală!” - Caravana de testare ajunge la Coșești!

 

Astfel, între 19-20 noiembrie, orele 10-18, la Școala Gimnazială „Iordache Păcescu”, medicii voluntari vor asigura pacienților în GRATUIT analize precum: calcularea indicelui de masă corporală, măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei, colesterolului, hemoglobinei, și servicii medicale de cardiologie, medicină internă, reumatologie, endocrinologie, pediatrie, dermatologie, medicină de familie și ginecologie.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: