O imprimantă și jucării oferite în dar unei grădinițe din comuna Cocu

de | 08.09.2022 14:14 | Știri, Județean, Politic

Codruț Bădescu, consilier local USR în comuna Cocu, a dăruit copiilor înscriși la grădinița din satul Bărbătești o imprimantă cu fotocopiator nouă, necesară doamnei educatoare pentru fișele de colorat, și câte un săculeț de jucării pentru fiecare micuț in parte, toate noi-nouțe.

Acesta nu este primul gest de acest fel. Iarna trecută a oferit cadouri pentru toti elevii din comună, iar acum câteva luni a dotat Școala Generală Cocu cu șase table magnetice.

O mare parte din cheltuieli au fost susținute din fonduri proprii – lucru mai rar întâlnit la consilierii locali – iar o altă parte de către donatori.

,

și cadouri USR

 

Mă implic să ajut comunitatea mea, din puținul pe care îl am, pentru că sunt prea multe probleme sociale individuale sau colective nerezolvate. Și mai ales când vine vorba de copii, trebuie să facem orice! Nu numai viitorul lor este în pericol, ci și al nostru, dacă nu îi ajutăm.

 

În 2019, când am decis să candidez pentru funcția de primar, tocmai aceste nereguli m-au împins de la spate. Se poate mai bine și mai mult. Fac toate aceste gesturi publice pentru a îi îndemna și pe alții să ajute comuna. Am fost activ încă din 2020 și voi fi până la capăt.

 

Investiția totală pentru jucăriile și imprimanta oferită copiilor de la Bărbătești a fost de aproximativ 3200 lei – din care 2200 lei din fonduri proprii și 1000 de lei din partea USR Tineret și a cântăreței Paulina.

 

În decembrie 2021 l-am convins pe Moș Nicolae să viziteze toți preșcolarii și elevii din localitate. În iunie 2022 am reușit să dotăm Școala Generală Cocu cu 6 table magnetice moderne datorită lui Cristi Neacșu, un cetățean cu suflet mare din comună. Iar acum, am ajutat grădinița la începutul anului școlar. Și vreau mai mult. Sănătos să rămân, că de motivație și putere de muncă nu duc lipsă!”, a precizat Codruț Bădescu.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Codruț Bădescu | comuna Cocu | USR

Ultimele articole