Un TIR a răsturnat un microbuz în care se aflau 8 adulți și 7 copii!

de | 08.09.2022 14:29 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de azi, joi, 8 august, un microbuz în care se aflau 15 persoane, dintre care 7 copii, s-a răsturnat în urma impactului cu un TIR pe DN 26, din județul Galați.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Toții pasagerii au fost transportați la spital, anunță IPJ Galați.

Joi, la ora 07,26, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 26, în interiorul localităţii Şiviţa, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un TIR pe drumul menţionat, pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, ar fi intrat în coliziune lateral spate dreapta cu un microbuz transport persoane intrajudeţean, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 de ani. În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea uşoară a unui număr de 15 persoane, toate aflate în microbuz”, informează IPJ Galaţi, conform Digi24.

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pasajul Unirii a fost închis la doar câteva zile de la reabilitare după ce un TIR a rupt limitatorul de înălțime!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole