Încă o mașină s-a izbit de un cap de pod! Șoferul era începător

de | 28.08.2022 10:59 | Știri, Costești, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Încă un accident rutier s-a produs, duminică, în orașul Costești. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina într-un cap de pod. Potrivit semnului poziționat pe parbrizul mașinii, se pare că bărbatul, în vârstă de 28 de ani, este începător.

Conducătorul auto a fost rănit, având o fractură deschisă la mâna stângă. El a fost monitorizat și transportat la spital de către paramedicii SMURD.

La locul accidentului au ajuns pompierii de la Secția Costești cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Au fost asigurate măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Amintim că un alt accident s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Izvoru, unde o altă mașină a ajuns într-un cap de pod. Doi oameni au fost răniți.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în Argeș! A intrat cu mașina într-un cap de pod

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | SMURD