Avertizare meteo! A fost prelungit codul galben

de | 28.08.2022 11:23 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit atenționarea cod galben de căldură, care va fi valabilă pentru aproape toate zonele țării.

Astfel, duminică valul de căldură va persista în cea mai mare parte a României, urmând ca luni și marți să se restrângă spre regiunile sudice și estice.

Nu va lipsi nici canicula în zonele de câmpie, unde disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

ANN COD GALBEN - Avertizare meteo! A fost prelungit codul galben

Foto Meteo România

În general, temperaturile vor fi între 32 și 37 de grade.

Vestea bună este că săptămâna viitoare vremea va da semne de schimbare, urmând ca toamna să își intre în drepturi.

La începutul săptămânii viitoare, treptat vremea va deveni instabilă, luni (29 august) în special în vestul și nord-vestul țării, iar marți (30 august) și în nord, nord-est, centru și sud-vest”, transmite ANM.

Foto Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie

Ultimele articole