Distincție importantă acordată managerului Teatrului Alexandru Davila

de | 28.08.2022 11:59 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Pitești

Distincție de seamă acordată managerului Teatrului Alexandru Davila din Pitești, Dan Tudor.

Renumitul regizor și actor a primit distincția de ”Cetățean de onoare” al municipiului Fălticeni, în cadrul evenimentului organizat cu ocazia Decernării premiilor Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” – ediţia a XII-a, desfășurat pe scena amenajată în Curtea interioară a Colegiului „Vasile Lovinescu” din Fălticeni.

Dan Tudor și-a exprimat bucuria și onoarea, mulțumind municipalității. De asemenea, a promis că anul viitor va pune în scenă piesa de teatru ”Birlic”, cea care l-a consacrat pe marele actor de comedie Grigore Vasiliu Birlic.

Piesa va fi produsă de Teatrul Alexandru Davila din Pitești în colaborare cu Primăria Fălticeni și Asociaţia „Fălticeni Cultural” condusă de Liviu Mihăilă, organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

1 + 1 free! Flash deal lansat de ANALOGUE, cel mai mare festival din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Teatrul Alexandru Davila