1 + 1 free! Flash deal lansat de ANALOGUE, cel mai mare festival din Argeș!

de | 18.08.2022 11:11 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Mioveni

În primul week-end din septembrie ai parte de o evadare din cotidian, cu muzică de calitate și activități incitante, într-un spațiu generos oferit de cel mai mare festival din Argeș, ANALOGUE. Acum este momentul să profiți de cea mai avantajoasă ofertă pentru accesul în zona de distracție și concerte. Accesezi site-ul  https://analogue.ro/tickets/  sau iabilet.ro, pui în coș două abonamente satndard pentru cele 3 zile de festival și plătești doar unul. Prețul abonamentului standard este de 306,2 lei și include intrarea la toate cele trei zile de festival, la diversele activități conexe din cadrul festivalului, dar și la parcarea gratuită din imediata vecinătate a spațiului de desfășurare.

Bilete pentru o singură zi

Au fost puse în vânzare și bilete care asigură accesul la o singură zi de festival. Costul unui asemenea ticket este de aproximativ 150 lei.

ziua 1

Analogue 2 - 1 + 1 free! Flash deal lansat de ANALOGUE, cel mai mare festival din Argeș! Analogue3 - 1 + 1 free! Flash deal lansat de ANALOGUE, cel mai mare festival din Argeș!

Prima ediție ANALOGUE propune 3 zile și 3 nopți cu muzică alternativă, indie & electro-pop, disco, funk, indie-rock, soul & jazz. hip-hop și trap, într-un cadru natural unic, la marginea pădurii de pe Platoul Făget.

Line-up-ul Analogue Festival variază de la artiști internaționali în vogă la unii din cei mai apreciați artiști români ai momentului. Artiștii internaționali precum Asaf Avidan, Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental vor face show alături de artiști români B.U.G. Mafia, Deliric & Silent Strike, Moonlight Breakfast, Golan, Subcarpați. Programul complet al acestei prime ediții este disponibil pe www.analogue.ro.

analogue harta - 1 + 1 free! Flash deal lansat de ANALOGUE, cel mai mare festival din Argeș!

Reducere la cazare pentru participanții la ANALOGUE

Organizatorii pun la dispoziția celor care doresc să vină la festival o reducere de 10% la mai multe hoteluri și pensiuni din Mioveni și Pitești, aplicabilă la cumpărarea unui abonament standard sau VIP la Analogue Festival. Lista completă a unităților de cazare recomandate de festival va fi disponibilă în curând pe www.analogue.ro.

În plus, pentru a veni la ANALOGUE, vor fi puse la dispoziție și autobuze ce vor face legătura dintre Pitești și Mioveni către platoul Făget.

autobuz - 1 + 1 free! Flash deal lansat de ANALOGUE, cel mai mare festival din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești

Ultimele articole