Încă o tragedie pe șoselele din România! Un copil de 3 ani şi un adult au murit!

de | 11.07.2022 23:00 | Știri, Eveniment, Național

  • Încă o tragedie pe șoselele din România!

 

A fost activat planul roșu de intervenție în județul Vaslui acolo unde în această seară a avut loc un grav accident rutier.

În accident au fost implicate: o mașină, un camion și o căruță și au rezultat 11 victime în urma impactului.

Printre victime s-a numărat și un copil de numai trei ani care din păcate a decedat. Autoritățile au anunțat că pe lângă copilul decedat, a mai murit și un adult iar mai multe persoane sunt încarcerate.

din accident

La locul tragediei a fost solicitat și un elicopter SMURD.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Podul Înalt al Județului Vaslui intervine cu forțe și mijloace specifice, pentru descarcerare, deblocare, evaluare și acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate, pentru victimele unui accident rutier produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni (ieșirea spre Murgeni).

A fost activat Planul Roșu.

Primele evaluări: 11 victime: 1 copil de 3 ani decedat; 1 adult decedat; 1 copil de 3 ani inconștient – cod roșu; 1 copil de 4 ani inconștient – cod roșu; 5 adulți conștienți – cod galben; 2 adulți – cod verde, a fost mesajul transmis de reprezentanții ISU Vaslui.

 

Foto: antena3.ro

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU