Încă un accident grav în Argeș! Vinerea Mare se transformă în vinerea neagră pe șosele

de | 22.04.2022 19:33 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

La nici trei ore de la producerea unui accident grav pe DN 73, în urma căruia o femeie a ajuns în comă la spital, un alt accident grav a avut loc în comuna Izvoru.

Sunt implicate două autoturisme, iar un șofer de 34 de ani a fost rănit grav.

La locul evenimentului se află polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoiești, dar și polițiștii Formațiunii Rutiere Costești.

Conform polițiștilor, șoferul de 34 de ani, din Izvoru, care se deplasa pe DJ 504, din direcția Izvoru spre Popești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care mergea în aceeași direcție. La volanul celei de-a doua mașini se afla un bărbat de 40 de ani, din Izvoru.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul de 34 de ani ar fi vrut să intre în depășire, însă nu a ținut cont că și mașina din fața lui se angajase în depășirea unui al treilea autovehicul.

Șoferul de 34 de ani, posibil pe fondului nerespectării regulilor privind depășirea, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 40 de ani, din Izvoru, care, la rândul său, se angajase în depășirea unui al treilea autovehicul”, transmit polițiștii argeșeni.

În urma impactului, mașina primului șofer a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul de 34 de ani a fost rănit, ajungând la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni! Este în comă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Buzoiești | DJ 504 | DN 73 | Izvoru

Ultimele articole