Incendii în două gospodării din Argeș

de | 10.05.2024 08:17 | Județean

Două incendii au izbucnit în această dimineață în două gospodării din Argeș. La fața locului au fost chemați pompierii, pentru a stinge flăcările.

Unul dintre incendii a izbucnit în comuna comuna Bogați, satul Suseni. La fața locului au fost chemați pompierii de la  Garda de Intervenție Topoloveni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Cel de-al doilea incident a avut loc în comuna Mioarele, unde intervine Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Până în acest moment nu se cunoaște dacă există și victime în urma incidentelor.

INFORMAȚII NOI

Potrivit ISU Argeș, în comuna Bogați, la sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2 mp la arteriala acoperișului unei locuințe, în jurul coșului de evacuare a fumului și prezenta pericol de propagare la întreaga construcție. Pentru localizare și lichidare a acționat și personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității. cauza probabilă de izbucnire a incendiului este cos, canal, burlan de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

La Mioarele, conform ISU Argeș, incendiul a izbucnit la o casă bătrânească, unde nu locuia nimeni. În urma evenimentului au ars un zid construit preponderent din materiale combustibile și pardoseala unei încăperi, pe o suprafață de aproximativ 15 mp. Nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Sursa foto: descriptiv, ISU Argeș

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări! O persoană a fost rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | incendii