(VIDEO) Incendiu cu degajări mari de fum la DSVSA Argeș

de | 13.04.2024 08:19 | Județean, Eveniment, Importante

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la o clădire de pe strada Calea Câmpulung din municipiul Pitești. Este vorba despre sediul DSVSA Argeș.

La fața locului intervin pompierii pentru localizarea și lichidarea incendiului. De asemenea, la locul cu pricina sunt prezenți și oamenii legii, dar și echipaje medicale.

8bf01c71 aaf8 48df aa4f af597f55d56f - (VIDEO) Incendiu cu degajări mari de fum la DSVSA Argeș

Foto Info Trafic Pitești

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 40 mp, la etajul 1 al clădirii, cu degajări mari de fum, unde funcționa un laborator sanitar-veterinar.

00e4259d c97a 4fbd b3a2 16a0ffc0b960 - (VIDEO) Incendiu cu degajări mari de fum la DSVSA Argeș

Din fericire, incendiul nu a fost unul puternic și a fost lichidat rapid. Pompierii au acționat și pentru degajarea fumului dens din încăpere.

Totodată, la fața locului a fost prezent și un echipaj CBRN, care în urma efectuării măsurătorilor, nu a identificat concentrații peste limitele admise ale substanțelor periculoase în atmosferă.

În urmă măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN, nu s-au înregistrat valori mai mari decât cele normale.”, transmite ISU Argeș

Din păcate, în urma evenimentului au fost afectate elementele de mobilier aflate în apropierea locului în care a izbucnit incendiul, dar și pereții, din cauza degajărilor mari de fum.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, neexistând victime și nici persoane surprinse în interior.

Potrivit ISU Argeș, incendiul ar fi pornit de la un aparat de aer condiționat.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, de la o unitate interioară a unui aparat de aer condiționat.”, transmite ISU Argeș

Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avion aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după o alertă cu bombă la bord!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești