(VIDEO) Valea Iașului: Un bătrân de 85 de ani a murit carbonizat în propria casă

de | 15.01.2024 16:25 | Eveniment, Importante, Județean

Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, la o casă din comuna Valea Iașului, satul Cerbureni.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale de stingere, alături de un echipaj SAJ.

De asemenea, la locul cu pricina s-au deplasat și polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că ardea generalizat o locuință pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Potrivit ISU Argeș, în interiorul locuinței salvatorii argeșeni au găsit un bărbat, în vârstă de 85 se ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. El a fost găsit carbonizat.

Din spusele vecinilor, bărbatul locuia singur, iar locuința sa era amplasată la o distanță mai mare față de restul caselor.

Potrivit ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut din sobă.

După stingere, un bărbat de 85 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului, a fost găsit decedat.”, transmite IPJ Argeș

În cauză va fi întocmit dosar penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Sursă foto/video ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Protestatarii sunt intimidați cu amenzi în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Valea Iaşului