(VIDEO) Protestatarii sunt intimidați cu amenzi în Pitești!

de | 15.01.2024 09:10 | Știri, Eveniment, Importante

Scandal seara trecută în zona de nord a municipiului Pitești între protestatari si Politie.

Peste o sută de șoferi participau la protest și intenționau să plece către capitală pentru a susține protestul general. Mai multe echipaje de poliție și jandarmerie îi însoțeau, iar unul dintre ele scotea din coloană mașinile care aveau nereguli.

Au fost amenințați că dacă vor ridica tonul voi primi amenzi până și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, așa că discuția a fost mai mult o rugăminte din partea protestatarilor ca să nu fie amendați.

Nicio șansă pentru că polițiștii aveau o temă clară, aceea de a îi intimida pe protestatari prin amenzi.

Polițiștii Secției 2 din Pitești i-au amendat cu sume cuprinse între 990 și 1600 de lei fie că aveau stroboscoape la faruri sau folie pe geamuri și li s-au luat taloanele ca să se învețe minte să mai participe la miting, susțin protestatarii ca li s-a spus.

Ei nu au semnat procesele verbale și spun că vor apela la avocați pentru a demonstra abuzul polițiștilor împotriva protestatarilor.

Protestatarii din Argeș care au fost sancționați și-au luat avocat care va depune plângere împotriva polițiștilor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu puternic noaptea trecută! O casă din Argeș a fost făcută scrum!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: