Incendiu cu risc de extindere, oprit la timp de pompieri!

de | 19.04.2022 12:10 | Știri, După subiect, Eveniment, Rural

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Negrași, sat Buta. Pompierii de la Detașamentul Bradu și Punctul de Lucru Rociu au ajuns la fața locului și au constatat că exista riscul extinderii flăcărilor la acoperișul casei.

Salvatorii au reușit să evite propagarea focului. În urma evenimentului au fost distruse, ușile, ferestrele dintr-o cameră și un hol, dar și mobilier.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este efectul termic al curentului electric.

Pompierii au fost solicitați în prima parte a acestei zile și la un accident rutier produs în localitatea Cerbu. Un autoturism s-a răsturnat, iar un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost rănit în urma evenimentului rutier.

Citește mai multe informații despre acest subiect pe anchetaonline.ro:

acc cu

Accident cu victimă la Albota! Autoturism răsturnat

 

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Buta | ISU Argeș | Negrași | Rociu

Ultimele articole