Leonard Miron și-a vândut apartamentul din Pitești! Ce planuri au vedeta și iubitul său!

de | 19.04.2022 12:42 | Știri, Lifestyle, Pitești

 „Sfârșitul unei ere” este definiția succintă pe care Leonard Miron a dat-o deciziei sale de a vine apartamenetul pe care îl deținea în blocul 90 din cartierul Trivale din Pitești și în care locuia, înainte, mama sa.

Bloc Leonard Miron Pitesti

Fosta vedetă TV, în prezent director de croazieră pe un vas de lux, a revenit în ţară o perioadă scurtă de timp și a decis să folosească această vizită pentru a finaliza un capitol important din viața sa și din istoria familiei sale și anume renunțarea la casa de care îl leagă multe amintiri. Au mai rămas din ele niște cutii de carton și ultimele fotografii cu locuința, pe care Leonard Miron le-a postat în semn de adio.

Cutii Leonard Miron Pitesti

 Noi nu am fost o familie foarte mare şi în momentul în care s-au prăpădit succesiv mai întâi bunicii, apoi mătuşa şi, în urmă cu câţiva ani, mama, eu de fapt sunt singur, adică nu mai am pe cineva în familie. Mai sunt nişte rude, dar de care n-am fost niciodată foarte apropiat. Mai ales după discuţiile legate de orientarea mea sexuală, ei s-au îndepărtat foarte mult. Nu vin acasă de Crăciun să stau cu familia, stau cu prietenii”, declara fosta vedetă TV pentru Antena Stars.

Mama sa, cea mai puternică legătură de suflet pe care o avea cu Piteștiului, s-a stins din viață în anul 2015, după ce a suferit doi ani în urma unui cnacer pancreatic, refuzând, conform surselor media, să ia tratamentul care i-ar fi putut prelungi viața. La vremea respectivă, Leoanrd Miron a fost devastat de această pierdere. A venit acasă pentru a-şi conduce mama pe ultimul drum, iar trupul ei odihnește în cimitirul Sf Gheorghe din Pitesti.

Numeroase prietenii îl leagă însă în continuare de oamenii dragi din Pitești, Leonard Miron fiind o prezență constantă în județul nostru și postând frecvent imagini și material social media din timpul vizitelor sale în Argeș.

Leonard Miron Stefanesti

La Ștefănești, alături de proprietarii restaurantului La Cetate, prieteni dragi

 

Leonard Miron Mon Arch

In clubul Mon Arch din Ramada Pitești, alături de oameni dragi

 

Leonard Miron Mizdran Salon

Sesiune de tuns la Marius Mizdran Salon, în Pitești

Așa cum anunța, problemele pe care orientarea sa sexuală i le-a cauzat acasă, l-au îndepărtat pe Leonard Miron de România. De 18 ani, formează un cuplu cu un nobil spaniol, Miguel și viața sa s-a schimbat semnificativ.

Leonard Miron a fost una dintre primele persoane publice din țara noastră care și-a recunoscut orientarea sexuală și – în ciuda numeroaselor tulburențe și materiale media – fostul prezentator TVR a mers mai departe, fiind afectat doar de reacția mamei sale și a familiei, care a și întrerupt legătura cu el o vreme. Ulterior, mama sa a acceptat relația cu Miguel și le-a dat binecuvântarea pentru căsătorie, cu puțin timp înainte de a muri.

Despre această relație, a vorbit de numeroase ori în public în termeni extrem de calzi:

Noi nu ne pupăm în public, pentru că s-ar putea ca cineva să fie deranjat. Avem opinii politice complet diferite şi fiecare a votat pentru altcineva. Când am fost diagnosticat cu cancer anul trecut în august, mi-a cerut să nu vorbesc cu nimeni despre chestia asta, este o problemă a noastră şi trebuie să rămână în casă. După tratamentul din noiembrie, analizele din februarie au ieşit foarte bine.”, a povestit recent Leonard Miron.

Anul trecut, cei doi au petrecut o săptămână în Pitești, Miguel fiind îndrăgostit de România și dorindu-și să cunoască cât mai multe despre locurile natale ale partenerului său de viață. Cei doi au venit în plină pandemie, după o decizie luată ad-hoc după cum povestea fosta vedetă TVR.

Leonard Miron și Miguel in Pitesti

A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: «hai să mergem». Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.”

Leonard Miron și iubitul său intenționează să cumpere altă proprietate în România

După vânzarea apartamentului care îl lega de Pitești, Leonard Miron nu intenționează să renunțe complet la legăturile sale cu România. Impreună cu Miguel vrea să achiziționeze o casă într-un cătun pitoresc și să petreacă din ce în cemai mult itmp în țara noastră.

După ce Miguel a moştenit titlul mobilier şi toate lucrurile care sunt în Spania, ne-am gândit că sună frumos un titlu nobiliar şi că ai simbolul familiei, dar nu mai trăim în secolul 17 sau 18, când lucrau 1.000 de oameni care munceau pentru tine. Şi atunci am ajuns la concluzia că, de exemplu, casa din Spania este foarte scump s-o întreţii şi ne gândim să găsim o asociaţie sau poate un hotel care să preia casa şi s-o transforme în muzeu sau în hotel. Trebuie să ne cumpărăm o casă undeva într-un sat din România şi amândoi să fim pensionari în România. Ăsta e proiectul.”

Leonard Miron a fost vreme de ani buni vedetă TV, colaborând în numeroase proiecte cu mai multe televiziuni naționale. De când s-a retras din show-business-ul românesc și a ales să trăiască alături de Miguel, iubitul său spaniol, a schimbat și activitatea profesională. Vasul de lux pe care lucrează ca director de 5 ani face curse pe ruta București-Amsterdam. Lucrează, de asemenea, ca voluntar într-un cămin de bătrâni și pentru o asociație umanitară.

Surse Media: OK Magazine.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Edi Bîlă | Pitești | Trivale

Ultimele articole