Vrei să fii unică? Alege să strălucești în ținutele Queen Atelier!

de | 19.04.2022 12:57 | Național, Județean, Lifestyle

Primăvara reprezintă clar momentul cel mai potrivit să adăugăm o ținută nouă în garderoba noastră. Una care să ne îmbunătățească starea de spirit și să spargă monotonia. O haină croită pe mărimile tale, care să ascundă toate imperfecțiunile și să te pună în valoare este idealul.

Queen Atelier are un portofoliu foarte variat, cu ținute glam sau casual, numai bune de purtat la masă în familie, pe malul mării, la un coktail cu prietenii, la birou sau la o întâlnire restrânsă cu cei drag.

În ultimii ani, Queen Atelier a avut colaborări cu vedete de top precum artista Sandra N sau Anda Adam, pentru care a creat diferite piese vestimentare cu care a apărut pe podiumul emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Queen Atelier te poate ajuta să îți realizezi rochia de mireasă la care visezi, să strălucești la orice ocazie festivă, să ieși din hainele uniformă ale producțiilor de serie, să ai haine perfect asortate cu cele ale copiilor tăi, să fii unică!

Nu mai aștepta și fă o vizită în show-roomul din centrul Piteștiului, Piața Muntenia, nr. 1!

Telefon pentru detalii și programări Queen: 0760 404 040


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole