Incendiul de la Ciobănașul nu a afectat hotelul și nici restaurantul!

de | 03.09.2022 12:46 | Știri, Eveniment, Județean

După cum vă anunțam, incendiul care a izbucnit ieri, 2 septembrie, la Restaurantul Ciobănașul, din municipiul Câmpulung, a fost stins fără a produce victime sau pagube iremediabile complexului.

După stingerea incendiului, activitatea s-a reluat fără probleme. Conducerea locației a anunțat că nefericitul eveniment nu a  afectat serviciile hoteliere și nici partea de restaurant care funcționează în parametrii normali. De asemenea, nici evenimentele programate nu sunt afectate.

Astfel, au fost afectate doar acoperisul si două săli, care vor fi refăcute în cel mai scurt timp, conform administrației.

Mulțumim tuturor celor care ne au fost alături în rezolvarea rapida a acestui eveniment nedorit!”, anunță conducerea complexului Ciobanasul, dând asigurari tuturor clientilor ca activitatea se desfașoară în continuare fără probleme.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lucrările pentru autostrada Sibiu-Pitești sunt la un pas de blocaj din cauza consilierilor locali!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole