(VIDEO) Incendiu într-o gospodărie din comuna Ștefan cel Mare! Un persoană a ajuns la spital

de | 06.07.2023 20:58 | Știri, Eveniment, Județean

Potrivit ISU Argeș, incendiul s-a produs la o bucătărie de vară și anexele învecinate pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. De asemenea, flăcările au afectat și o parte din locuință.

Din păcate, în urma incendiului, un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns la spital, iar o femeie a suferit un atac de panică.

Au fost identificate și două persoane care au nevoie de intervenția paramedicilor SMURD. A fost vorba despre o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport la spital, iar celălalt pacient este o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani care prezintă o plagă la nivelul membrului superior drept și este transportat la spital.”, transmite ISU Argeș

La locul solicitării, până la sosirea pompierilor, au ajuns un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Slobozia cu o autospecială de intervenție, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Ștefan cel Mare, care au acționat pentru localizarea incendiului.

Incendiu - (VIDEO) Incendiu într-o gospodărie din comuna Ștefan cel Mare! Un persoană a ajuns la spital

În prezent, echipele de intervenție lucrează la lichidarea completă a incendiului.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu doar câteva momente, la o casă din comuna Ștefan cel Mare.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Bradu și Punctul de Lucru Rociu cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, dar și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, a fost anunțat și SVSU.

Știre în curs de actualizare.

foto/ video ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Natura s-a dezlănţuit în Trivale! Copaci căzuți pe străzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș