Incendiu la o locuință din cartierul Trivale! Femeie de 53 de ani asistată de paramedici!

de | 05.08.2024 08:03 | Eveniment, Importante, Pitești

În această dimineață în jurul orei 05:30 câțiva piteșteni au observat un incendiu izbucnit la o locuință de pe Aleea Poienitei din cartierul Trivale Complex 3.

Din primele informații se pare că un tânăr cu istoric de probleme psihice, a dat foc la ceva în casă și a fugit. Acesta a fost prins.

La fața locului au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o încăpere, unde ardeau elemente combustibile textile, flăcările prezentând pericol de propagare la întreaga locuință transmite ISU Argeș care mai precizează că incendiul a fost lichidat rapid de către salvatori, iar prin intervenția promptă la fața locului, pagubele au fost limitate.

Totodată paramedicii SMURD au asistat o femeie în vârstă de 53 de ani, nefiind necesar transportul ulterior la spital.

WhatsApp Image 2024 08 05 at 06.47.32 - Incendiu la o locuință din cartierul Trivale! Femeie de 53 de ani asistată de paramedici!

WhatsApp Image 2024 08 05 at 06.47.55 - Incendiu la o locuință din cartierul Trivale! Femeie de 53 de ani asistată de paramedici!

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale | Valea Oltului

Ultimele articole