Incendiu mortal noaptea trecută! Un bărbat a ars de viu în propria casă!

de | 13.01.2024 11:16 | Eveniment, Știri

Un eveniment tragic s-a petrecut noaptea trecută, de vineri spre sâmbătă, în Harghita.

Un bărbat a  murit într-un incendiu care a cuprins locuinţa în care se afla, în localitatea Tulgheş.

Conform ISU Harghita, în momentul ajungerii forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau generalizat la acoperişul şi mansarda casei de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

Din cauza fumului dens, pompierii nu au putut intra în casă.

După lichidarea incendiului, echipajele de intervenție au găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 50 de ani.

Totodată, două victime au avut nevoie de asistenţă medicală de la echipajul SMURD, întrucât au suferit atacuri de panică.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Corbu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, fiind alertate şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile Tulgheş, Borsec şi Corbu.

foto descriptiv expressdebanat.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/incendiu-izbucnit-autoturism-pitesti-135179/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Harghita