Alina Gorghiu: ”Pitești Tech City 2024 este proiectul inovativ al PNL pentru dezvoltarea Argeșului!”

de | 13.01.2024 11:47 | Județean, Politic

Alina Gorghiu, ministrul Justiției și senator liberal, vorbește în ultima postare publicată pe pagina de Facebook despre proiectul inovativ al PNL pentru dezvoltarea Argeșului: ”PitestiTechCity 2024”. Obiectivele propuse în cadrul proiectului sunt unele îndrăznețe, dar care au nevoie de susținere din partea autorităților centrale și ”de o administrație locală competentă, capabilă să depună proiecte și să le ducă la bun sfârșit”.

”#PitestiTechCity 2024 este proiectul inovativ al PNL pentru dezvoltarea Argeșului!

Știați că?

În 10 ani dezvoltarea integrată a localităților din zona Pitești pe baza acestui proiect poate asigura Argeșului #10MiiLocuriDeMuncă mai bine plătite decât cele din București?

Prin investiții în infrastructura locala și județeană, industrie, inovare și dezvoltare tehnologică, Argeșul poate realiza un salt de bunăstare comparabil cu cel realizat de Cluj după 2012?

Proiectul liberal Pitești Tech City va putea transforma întregul județ în cel mai important pol de dezvoltare pentru sudul țării?

Pentru aceasta Argeșul trebuie să aibă parte de susținere din partea autorităților centrale pentru obiectivele sale de dezvoltare așa cum au primit și alte județe precum Clujul, dar este nevoie și de o administrație locală competentă, capabilă să depună proiecte și să le ducă la bun sfârșit.

  • Argeșul are nevoie de parcurile industriale. Venirea unor companii de top în Pitești va însemna dezvoltare industrială și salarii atractive pentru toți argeșenii.
  • #4NoiPoduri peste Argeș vor trebui construite în 4 ani pentru transportul rutier si feroviar. Pentru ca toate localitățile din zona Piteștiului să se dezvolte, infrastructura trebuie să susțină activitățile economice pe ambele maluri ale Argeșului.
  • Dezvoltarea Piteștiului și a tuturor localităților din zona centrală a județului va asigura dezvoltarea activităților economice după finalizarea drumurilor de mare viteză care vor lega județul de București, Craiova si Sibiu.
  • Creșterea generală a salariilor în Argeș va duce la dezvoltarea unei economii locale mai puternice, la servicii moderne și competitive.
  • O administrație locală liberală va asigura pentru orașele argeșene proiectele absolut necesare locuitorilor precum anveloparea blocurilor de locuințe.
  • Proiectul liberal Pitești Tech City poate să transforme Piteștiul într-un centru educațional esențial pentru economia națională.
  • Proiectul va susține întreg Argeșul. În zona Pitești, toate localitățile înconjurătoare, precum Mioveni, Ștefănești, Topoloveni și Costești se vor dezvolta la fel de rapid pentru a susține activitatea economică.

Curtea de Argeș va deveni un adevărat #OrasRegal, la fel ca Sinaia. Câmpulung va reveni la gloria de altădată datorită dezvoltării economice”, a scris pe pagina de Facebook președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Depunem constant eforturi pentru ca toți fugarii să fie aduși în țară”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu