Incendiu de proporții la o pensiune din Călimănești!

de | 04.02.2024 09:15 | Eveniment, Știri

O pensiune din Călimăneşti a izbucnit în flăcări, în această dimineață de duminică.

Opt turiști şi proprietarul au reuşit să se evacueze, însă la mansardă s-ar mai afla o un angajat al pensiunii.

Din fericire, ultima victimă a fost găsită, aceasta este inconştientă şi prezintă arsuri minore la nivelul membrelor superioare.

Pompierii militari din Vâlcea au luptat cu flăcările, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o pensiune din staţiunea Călimăneşti și au căutat în interior pentru a evacua pe toată lumea.

Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ s-au prezentat la fața locului.

Totodată, proprietarul pensiunii a avut nevoie de transport la spital, având tăieturi din cauza unei ferestre sparte.

De asemenea, un alt angajat, care venise să ajute la lichidarea incendiului, s-a ales cu arsuri ușoare la membrele superioare și va fi transportat la spital.

Apelul care a sesizat evenimentul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01.

Flăcările s-au manifestat, conform pompierilor, „la nivelul mansardei, la o clădire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum.”, potrivit Antena 3 CNN.

Sursa Foto Antena 3 CNN
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/politia-impanzit-pitestiul-sunt-controale-toate-colturile-139069/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călimănești | Vâlcea

Ultimele articole