Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile!

de | 03.02.2024 23:12 | Știri, Eveniment, Importante

Atenție, șoferi! Piteștiul este împânzit de Poliție!

Polițiștii argeșeni au ieșit în seara asta de sâmbătă, 3 februarie, la controale, nu numai în Pitești, dar și pe străzile din împrejurimi.

Zeci de echipaje au împânzit orașul, oprind în stânga și în dreapta mașinile care circulă pe șosea.

De asemenea, și printre blocuri este la fel de liniște, organele de lege ocupându-și poziția aferent.

Totodată, polițiștii fac raiduri și în cartiere.

Ne-a fost semnalată la redacție prezența a zeci de echipaje de poliție pe majoritatea străzilor importante din Pitești: în Nord, la Brâncoveanu, pe ambele sensuri, inclusiv pe Calea Bascov, la Dedeman și pe sensul spre Bascov și spre centru, la giratoriu, pe Strada Gârlei, în Găvana pe Strada 1 Decembrie la Secția 2, la Rolast, în Eremia Grigorescu, la Finanțe, la Lidl Prundu, la ieșire din Prundu spre autostradă, în Craiovei, în Turcești, în Trivale la complexul 2, la Podul Viilor, la bazin, lângă Inspectoratul de poliție, la intersecția de la ITM, pe Ana Ipătescu, pe Calea București, la Ramada, pe Teilor, la capătul liniei 19 în Găvana, în Târgul din Vale, pe Depozitelor, la bariera de la Prundu, În Tudor Vladimirescu, la gară, la Rompetrol pe frații Golești, la ieșire din Trivale către Drăgășani, etc

(VEZI GALERIA FOTO)

politie5 - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile! politie1 - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile! politie2 - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile! politie3 - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile! politie - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile!masini politie noapte e1706994424892 - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile! politie6 e1706995713100 - Poliția a împânzit Piteștiul! Sunt controale la toate colțurile!

 

La sfârșitul săptămânii se acționează în mod obișnuit cu efective mărite.”, transmite IPJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Hoți prinși furând piese din Uzina Dacia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole