Incendiu puternic în comuna Coșești! Au ars o anexă gospodărească și un autoturism

de | 20.04.2024 08:25 | Județean, Eveniment, Importante

Pompierii de la Detașamentul Mioveni au fost solicitați să intervină în localitatea Coșești, satul Păcioiu, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă, vineri, 19 aprilie, la puțin timp după ora 23:00.

Trei echipaje cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit la fața locului.

În urma incendiului au ars o anexă gospodărească de aproximativ 60 mp, un autoturism, care se afla în interiorul acesteia și a mai fost afectată partea spate a unui autoturism parcat în apropiere.

Flăcările se manifestau generalizat și cu pericol de propagare la vecinătăți, însă au fost oprite operativ din dezvoltare, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Trebuie menționat că la intervenție a fost prezent și un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de la SVSU Domnești.

Din fericire nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurgerea lichidelor combustibile pe suprafețele fierbinți de la compartimentul motor al autoturismului, transmite ISU Argeș.

 

Foto descriptiv: expressdebanat.ro

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Transporturi de lemne din pădurile Argeşului – pe harta clonelor din SUMAL

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole