Incendiu puternic la 50 de km de Pitești! Un copil de 1 an a ars de viu

de | 20.12.2022 12:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un incendiu puternic a izbuncit, marți, într-o localitate din județul Dâmbovița, acolo unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Tragedia a avut loc în localitatea Vișina, la aproximativ 50 de kilometri de municipiul Pitești. Din nefericire, înainte ca pompierii să lichideze focul, un copil de numai 1 an, a ars de viu. În interior se afla și sora copilului, o fetiță de 3 ani, care a reușit să fugă la timp din casa cuprinsă de flăcări.

Deocamdată nu se știe în ce circumstanțe s-a produs incidentul tragic.

La fața locului se află pompierii care încearcă să stingă incendiul. Potrivit acestora, focul se manifestă generalizat la întreaga construcție pe o suprafață de cca. 80 mp.

Fetița de 3 ani, surioară a copilului găsit mort, a scăpat nevătămată. Bunicii minorilor au avut nevoie de îngrjiri medicale, suferind un atac de panică în urma șocului puternic.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: O fată de 16 ani a fost rănită într-un accident, după ce șoferul a intrat cu mașina într-un cap de pod

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole