Incenziu izbucnit la motorul unui tren cu 60 de persoane, lângă Pitești!

de | 30.05.2023 22:11 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Un incendiu a izbucnit, în această seară, în zona motorului unui tren de personal, aflat între gările Pitești și Pârvu. La fața locului au fost chemați să intervină pompierii argeșeni.

Pompierii ajunși la eveniment au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor de către pompieri, la fața locului fiind fumegație din zona compartimentului motor, unde au ars elemente combustibile.

Din fericire, în urma incidentului uu au rezultat victime sau persoane care să necesite primul ajutor calificat, iar trenul a putut continua deplasarea către Gara Pârvu cu aproximativ 60 de persoane la bord, acestea fiind preluate de către un alt tren pentru a ajunge la destinațiile inițiale.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Bradu și Secția Costești.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurgerea lichidelor combustibile pe suprafețele elementelor fierbinți din zona motorului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Un tânăr a fost amenințat cu cuțitul la păcănele, de doi piteșteni! Agresorii au fost trimiși în judecată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole