Pitești: Un tânăr a fost amenințat cu cuțitul la păcănele, de doi piteșteni! Agresorii au fost trimiși în judecată!

de | 30.05.2023 21:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe de-o parte, și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, din cercetările făcute de organele de lege, s-a constat faptul că doi piteșteni au agresat fizic și amenințat, cu un cuțit, pe un tânăr de 27 de ani, în timp ce se aflau în incinta și în apropierea unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești.

Așadar, este vorba despre doi bărbați, de 44, respectiv 39 de ani, ambii din Pitești, care, pe lângă cele menționate mai sus, ar fi tulburat, astfel, și liniștea publică.

Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 22 ianuarie, iar după administrarea probatoriului, în zilele de 13 și 14 februarie, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Foto Obiectivsm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se prelungește perioada de înscriere pentru examenul de Bacalaureat 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole